Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Amica 54037 ( 618CE3.434HTaKDQ(Xx) ) Kerámialapos tűzhely

Amica 54037 ( 618CE3.434HTaKDQ(Xx) ) Kerámialapos tűzhely
 • Amica 54037 ( 618CE3.434HTaKDQ(Xx) ) Kerámialapos tűzhely
 • Amica 54037 ( 618CE3.434HTaKDQ(Xx) ) Kerámialapos tűzhely
 • Amica 54037 ( 618CE3.434HTaKDQ(Xx) ) Kerámialapos tűzhely
169 990 Ft
Magasság 85 cm
Szélesség 60 cm
Mélység 60 cm
Főzőlap típusa Kerámia
Szín Inox
Energia hatékonysági osztály A
 • HIDEG SÜTŐAJTÓ (3 ABLAK)

  Minden bizonnyal Ön vagy szerettei legalább egyszer megégtek, véletlenül megérintve a forró sütő ablak részét. Az Amica sütővel ez nem fog megtörténni. A sütőajtók 3 üvegtáblával vannak felszerelve - a belső egy tükröződő üveg, amely visszatükrözi a hőt, és megakadályozza a külső üveg túlzott felmelegedését. Gondoskodjon a háztartás minden tagjának konyhai biztonságáról.

  GŐZ TISZTÍTÁS

  A gőztisztító funkcióval a sütő mosása már nem lesz ilyen megterhelő. A gőz puhítja a szennyeződést, és a tisztításához elég 1 bögre vizet önteni a sütőtálcára, beállítani a sütőt 50°C-ra, és hagyni a készüléket 30 percig működni. A gőz által puhított szennyeződést könnyen eltávolíthatjuk az egész sütőből egy szivacs, víz és mosogatószer segítségével. Az olajos foltok és egyéb szennyeződések káros vegyszerek használata nélkül eltűnnek.

  KATALITIKUS TISZTÍTÁS

  Unja már a sütő tisztítását? Van erre egy megoldás! Az Amica sütőkben speciális téglalap alakú paneleket használunk az oldalfalakon és a hátoldalon, amelyek a porózus bevonatnak köszönhetően lebontják a szennyeződés részecskéit. A panelek tisztításához egyszerűen állítsa a sütőt 250°C-ra egy órán keresztül. Ez a megoldás tiszta öröm és teljeskörű kényelem.

  MELEGÍTÉS 4 PERC ALATT

  Állandó lohol és semmire sincs ideje? Ez a funkció lehetővé teszi a sütő nagyon gyors felmelegítését a kiválasztott hőmérsékletre. Bekapcsolja a légkeverés fűtőberendezéseit és az alsó fűtőberendezést, vagy egy megerősített grillt és a ventilátort, és ezzel a sütő teljes teljesítményét használja fel a kamra gyors felmelegítéséhez. A sütő közvetlenül sütés előtt bekapcsolható, és biztos lehet benne, hogy időben kész lesz!

  A ENERGIAOSZTÁLY

  Az elektromos számlák kifizetése nem egy kellemes tevékenység. Költségvetésével és a környezettel kapcsolatos aggodalmak miatt az Amica tűzhelyekben olyan megoldásokat használtunk, amelyek garantálják az alacsonyabb áramfogyasztást és ennek következtében az alacsonyabb számlákat. Az Amica tűzhelyek minden tekintetben hatékonyságot mutatnak!

  OLDALSÓ LÉTRÁK

  Amica cookers above all offer practical solutions for your convenience. With the Side tracks, you can easily and safely insert or remove the trays. Do you need to clean the inside of the oven? Just take off the racks. It’s easy, as they’re fitted on special clips. You can also wash the racks in a dishwasher, and avoid the time-consuming scrubbing. And if you decide that you need telescopic guides, you can buy them and easily fit them to the racks. Long live convenience!

  LEOLVASZTÁS

  Finom húsgombócra támadt kedve. De először ki kell olvasztani őket. Ez nem probléma. Helyezze őket a sütőbe, és aktiválja a Leolvasztás funkciót. Egy rövid idő elteltével képes lesz megsütni a húsgombócokat és élvezni az ízüket.

  ELEKTROMOS FORGÓNYÁRS

  Ki nem szereti a finom ropogós ételeket ... A forgónyárs funkciónak köszönhetően bármikor elkészítheti őket, amikor csak kedve szottyan. A forgó nyárs egyenletes sütést biztosít, aminek köszönhetően finoman megbarnul az egész felületen. Milyen finom!

  SZUPERGRILL

  Jól sikerült grillezés minden évszakban? A Amica sütővel ez lehetséges! A Szupergrill funkciónak köszönhetően nagyobb húsdarabokat grillezhet, és biztos lehet abban, hogy ezek mindig puhák és ropogósak lesznek.

  RECEPTEK AZ AJTÓN

  Mostantól kezdve, ha Amica tűzhelye van, akkor nem kell böngésznie a szakácskönyveket az adott étel elkészítését illető tanácsokkal kapcsolatban. A sütő ajtaja belsejében talál egy praktikus útmutatót, amely megmutatja, hogy milyen hőmérsékletet és sütési időt kell választani egy adott étel elkészítéséhez. A kényelem kéznél van. Hogy mindig eredményes legyen a sütés.

  FIÓK GÖRGŐVEZETŐKÖN

  A konyhai munka megkönnyítése érdekében az Amica tűzhelyek praktikus kihúzható fiókkal vannak felszerelve, amely a sütőkamra alatt található. A fazekakat, tepsiket és egyéb edényeket a fiókban tárolhatja, és ezek mindig a rendelkezésre állnak.

  SÜTÉSI FUNKCIÓK SZÁMA: 10

  Szereti a kényelmet és azon megoldásokat, amelyek megkönnyítik az életét? Van valamink az Ön számára! Az új Amica tűzhelyek különféle funkciókkal vannak felszerelve, beleértve a Gyors melegítést és a Leolvasztást. Mostantól kezdve a sütő gyors ütemű melegítése, grillezett étel készítése vagy a húsdarabok leolvasztása nem jelentenek problémát.

  LED KIJELZŐ SÜTÉSIDŐ VEZÉRLÉSSEL (TA)

  Ideális a klasszikus megoldásokhoz szokott felhasználók számára. A sütőt ergonomikus forgatógombokkal lehet vezérelni. A LED kijelzőnek köszönhetően Ön is ellenőrizheti a sütési időt, és beállíthatja a sütő kikapcsolási idejét. Biztos lehet benne, hogy ételei még akkor sem égnek oda, ha megfeledkezik róluk. A korábban beállított idő leteltét a kijelző érthető jel kibocsátásával jelzi, és kikapcsolja a sütőt.

  HŐVISSZAVERŐ ÜVEG

  Az ajtó belső oldalán elhelyezett fényvisszaverő üvegnek hála jelentősen csökkentettük a hőmérsékletet a sütő külső oldalán

  LÉGKERINGETÉS

  A Légkeringetés funkció a ventilátorral közvetlenül összekapcsolt, gyűrű alakú fűtőtestet működtet. Ennek köszönhetően a forró levegő a sütőtérben mindenhová eljut, ami homogén hőmérsékletet biztosít.

 • Garancia idő
  2 év
  Gyártó
  AMICA
  Szín
  Inox
  Garancia idő
  2 év
  Szélesség
  60 cm
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  5906006540371
  Tömeg
  46 kg/db
 • Főzőlap felülete üveg
  Tűzhely kapacitás 65 l
  Maximális teljesítmény 9,9 kW
  Felső fűtőelem 900 W
  Alsó fűtőelem 1100 W
  Hőlégkeverés fűtőeleme 2000 W
  Szupergrill 2000 W
  Főzési zónák / égők száma 4 db.
  Hálózati csatlakozás 400V 2N / 3N, 230 V kompatibilitással

  TULAJDONSÁGOK

  Sütő típusa elektromos

  Sütési funkciók száma 10

  FELSZERELÉS

  LED kijelző sütésidő vezérléssel (Ta)

  Melegítés 4 perc alatt

  Oldalsó létrák

  Hideg sütőajtó (3 ablak)

  Elektromos forgónyárs

  Receptek az ajtón

  Fiók görgővezetőkön

  Leolvasztás

  Hővisszaverő üveg

  Katalitikus tisztítás

  Gőz tisztítás

  Légkeringetés

  Szupergrill

  FŐZŐZÓNÁK

  HiLight főzési zóna 14,5 cm-es (1,2 kW)

  HiLight kettős főzési zóna 12/21 cm (0,75 / 2,2 kW)

  HiLight bővíthető főzési zóna 17/17 x 26,5 cm-es (1,4 / 2,2 kW)

Webáruház készítés