Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Amica 55346 (58GG1.23POW ) Gáztűzhely

73 990 Ft
Nincs raktáron

Magasság 85 cm

Szélesség 50 cm
Mélység 60 cm
Főzőlap típusa Gáz
Szín Fehér
Energia hatékonysági osztály A

//amica.hu

 • GŐZ TISZTÍTÁS

  A gőztisztító funkcióval a sütő mosása már nem lesz ilyen megterhelő. A gőz puhítja a szennyeződést, és a tisztításához elég 1 bögre vizet önteni a sütőtálcára, beállítani a sütőt 50°C-ra, és hagyni a készüléket 30 percig működni. A gőz által puhított szennyeződést könnyen eltávolíthatjuk az egész sütőből egy szivacs, víz és mosogatószer segítségével. Az olajos foltok és egyéb szennyeződések káros vegyszerek használata nélkül eltűnnek.

  A ENERGIAOSZTÁLY

  Az elektromos számlák kifizetése nem egy kellemes tevékenység. Költségvetésével és a környezettel kapcsolatos aggodalmak miatt az Amica tűzhelyekben olyan megoldásokat használtunk, amelyek garantálják az alacsonyabb áramfogyasztást és ennek következtében az alacsonyabb számlákat. Az Amica tűzhelyek minden tekintetben hatékonyságot mutatnak!

  GÁZ SZIVÁRGÁSGÁTLÓ FUNKCIÓ

  Ha az égő véletlenül kialszik, ez veszélyhelyzethez vezethet. De nem az Amica tűzhelynél, amely speciális gázzáró szelepet használ. A biztonság mindenekelőtt!

  KÖNNYŰ AJTÓ SZÉTSZERELÉS

  Ön természetesen tudja, milyen nehéz mosni a sütő ajtaját és üvegét, különösen a széleken és a sarkoknál. A Amica sütők ajtajai speciális reteszekkel vannak felszerelve a könnyű és gyors szétszereléshez. Ennek köszönhetően eltávolíthatja és biztonságosan megtisztíthatja őket. Az eltávolított ajtó megkönnyíti a sütőkamra tisztítását is.

  ZOMÁNCOZOTT FEDÉL

  A rendkívül tartós zománcozott tető biztonságot és kényelmet nyújt.

  RECEPTEK AZ AJTÓN

  Mostantól kezdve, ha Amica tűzhelye van, akkor nem kell böngésznie a szakácskönyveket az adott étel elkészítését illető tanácsokkal kapcsolatban. A sütő ajtaja belsejében talál egy praktikus útmutatót, amely megmutatja, hogy milyen hőmérsékletet és sütési időt kell választani egy adott étel elkészítéséhez. A kényelem kéznél van. Hogy mindig eredményes legyen a sütés.

  ZOMÁNCOZOTT FELÜLET

  Ha a konyháját klasszikus stílusban szeretné berendezni, a zománcozott gáztűzhely egy nagyszerű választás. A zománcból készült gáztűzhely felülete tökéletesen alkalmazkodik a bútorok homlokzatához, kihangsúlyozza őket és kiegészíti a belső tér jellegét. Sőt, a tűzhely gondozása nem okoz nagy nehézségeket - a zománc könnyen tisztítható, és elég hozzá a mosogatószerrel átitatott szivacs használata, hogy megszabaduljon a legnehezebben eltávolítható zsírfoltoktól vagy más szennyeződésektől is.

 • Gyártó
  AMICA
  Szín
  Fehér
  Garancia idő
  2 év
  Szélesség
  50 cm
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  5906006553463
  Tömeg
  39 kg/db
 • Főzőlap felülete Zománc
  Tűzhely kapacitás 56 l
  Kamra színe: Fekete

  TULAJDONSÁGOK

  Sütő típusa Gáz

  Sütési funkciók száma Egy sütési funkció

  FELSZERELÉS

  Zománcozott fedél

  Receptek az ajtón

  Tárolás nagy edények részére

  Szárító polc

  Gáz szivárgásgátló funkció

  Gőz tisztítás

  Könnyű ajtó szétszerelés

  Tepsik száma: 1

  Lapos tálca

  Előlap típusa Duplaüvegezésű ajtó

  FŐZŐZÓNÁK

  Kiegészítő égő 4 cm (1 kW)

  Kiegészítő égő 6.5 cm (1,75 kW): 2 db

  Nagy égő 9 cm (3 kW)

Webáruház készítés