Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Amica 55352 ( 58CE2.30H(Xv))

114 900 Ft
Nincs raktáron
Magasság: 85 cm
Szélesség: 50 cm
Mélység: 60 cm
Főzőlap típusa: Kerámia
Szín: Inox
Energia hatékonysági osztály: A
 • GŐZ TISZTÍTÁS

  A gőztisztító funkcióval a sütő mosása már nem lesz ilyen megterhelő. A gőz puhítja a szennyeződést, és a tisztításához elég 1 bögre vizet önteni a sütőtálcára, beállítani a sütőt 50°C-ra, és hagyni a készüléket 30 percig működni. A gőz által puhított szennyeződést könnyen eltávolíthatjuk az egész sütőből egy szivacs, víz és mosogatószer segítségével. Az olajos foltok és egyéb szennyeződések káros vegyszerek használata nélkül eltűnnek.

  MELEGÍTÉS 4 PERC ALATT

  Állandó lohol és semmire sincs ideje? Ez a funkció lehetővé teszi a sütő nagyon gyors felmelegítését a kiválasztott hőmérsékletre. Bekapcsolja a légkeverés fűtőberendezéseit és az alsó fűtőberendezést, vagy egy megerősített grillt és a ventilátort, és ezzel a sütő teljes teljesítményét használja fel a kamra gyors felmelegítéséhez. A sütő közvetlenül sütés előtt bekapcsolható, és biztos lehet benne, hogy időben kész lesz!

  EASYCLEAN KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ ZOMÁNC

  A sütő tisztítása egy olyan foglalkozás, amelyet Ön természetesen nem szeret. A tisztítási folyamat megkönnyítése érdekében az Amica sütők belsejét speciális EasyClean zománccal borítottuk be, amelynek nincs pórusai vagy üregei ahol szennyeződés és a zsír lerakódhat. Mostantól a sütő kitisztítása rendkívül egyszerű lesz. Könnyítse meg az életét! Ne pazaroljon túl sok időt a takarításra! Töltse idejét a szeretteivel, vagy foglalkozzon a hobbijával.

  A ENERGIAOSZTÁLY

  Az elektromos számlák kifizetése nem egy kellemes tevékenység. Költségvetésével és a környezettel kapcsolatos aggodalmak miatt az Amica tűzhelyekben olyan megoldásokat használtunk, amelyek garantálják az alacsonyabb áramfogyasztást és ennek következtében az alacsonyabb számlákat. Az Amica tűzhelyek minden tekintetben hatékonyságot mutatnak!

  KÖNNYŰ AJTÓ SZÉTSZERELÉS

  Ön természetesen tudja, milyen nehéz mosni a sütő ajtaját és üvegét, különösen a széleken és a sarkoknál. A Amica sütők ajtajai speciális reteszekkel vannak felszerelve a könnyű és gyors szétszereléshez. Ennek köszönhetően eltávolíthatja és biztonságosan megtisztíthatja őket. Az eltávolított ajtó megkönnyíti a sütőkamra tisztítását is.

  LEOLVASZTÁS

  Finom húsgombócra támadt kedve. De először ki kell olvasztani őket. Ez nem probléma. Helyezze őket a sütőbe, és aktiválja a Leolvasztás funkciót. Egy rövid idő elteltével képes lesz megsütni a húsgombócokat és élvezni az ízüket.

  FIÓK GÖRGŐVEZETŐKÖN

  A konyhai munka megkönnyítése érdekében az Amica tűzhelyek praktikus kihúzható fiókkal vannak felszerelve, amely a sütőkamra alatt található. A fazekakat, tepsiket és egyéb edényeket a fiókban tárolhatja, és ezek mindig a rendelkezésre állnak.

  RECEPTEK AZ AJTÓN

  Mostantól kezdve, ha Amica tűzhelye van, akkor nem kell böngésznie a szakácskönyveket az adott étel elkészítését illető tanácsokkal kapcsolatban. A sütő ajtaja belsejében talál egy praktikus útmutatót, amely megmutatja, hogy milyen hőmérsékletet és sütési időt kell választani egy adott étel elkészítéséhez. A kényelem kéznél van. Hogy mindig eredményes legyen a sütés.

  LÉGKEVERÉSÉSES SÜTÉS

  A ventilátor segít a levegőt egyenletesen eloszlatni az étel körül, megszünteti az ételt körülölelő hideg levegőréteget és így a hagyományos sütőkhöz képest gyorsabban, egyenletesebben és alacsonyabb hőfokon lehet sütni a készülékkel.

  NORMÁL VILÁGÍTÁS

  Az étel elkészítési állapotának ellenőrzése érdekében már nem kell kinyitnia a sütő ajtaját! A világítás garantálja, hogy a sütőtér belseje jól megvilágított legyen, így mindent láthat. Kényelmes és kiküszöböli a hőveszteséget!

 • Garancia idő
  2 év
  Gyártó
  AMICA
  Szín
  Inox
  Szélesség
  50 cm
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  5906006553524
  Tömeg
  43 kg/db
 • Főzőlap felülete: üveg
  Tűzhely kapacitás: 62 l
  Maximális teljesítmény: 8,7 kW
  Felső fűtőelem: 900 W
  Alsó fűtőelem: 1100 W
  Energiafogyasztás hagyományos üzemmódban: 0,99 kWh
  Energiafogyasztás légkeveréses üzemmódban: 0,86 kWh
  Kamra színe: Fekete
  Szupergrill 2000 W
  Főzési zónák / égők száma: 4 db

  TULAJDONSÁGOK

  Sütő típusa elektromos

  FELSZERELÉS

  Melegítés 4 perc alatt

  EasyClean könnyen tisztítható zománc

  Receptek az ajtón

  Fiók görgővezetőkön

  Leolvasztás

  Szárító polc

  Gőz tisztítás

  Könnyű ajtó szétszerelés

  Tepsik száma: 1

  Normál világítás

  Légkeveréséses sütés

  Lapos tálca: 1

  Előlap típusa Ajtó 3 üvegréteggel

  FŐZŐZÓNÁK

  HiLight főzési zóna 14,5 cm-es (1,2 kW): 2 db

  HiLight főzési zóna 18 cm (1,7 kW): 2 db

Webáruház készítés