Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Amica 58IES2.322HTab(Xv) (56281) Indukciós Tűzhely

179 990 Ft
Nincs raktáron
Magasság: 85 cm
Szélesség: 50 cm
Mélység: 60 cm
Főzőlap típusa: Indukció
Szín: Inox
Energia hatékonysági osztály: A
 • HOB & GO

  Csak tegye fel és főzzön. Ha az edényt bárhol elhelyezi a főzőlapon, akkor automatikusan aktiválódik a megfelelő főzőmező. Csak annyit kell tennie, hogy beállítja a melegítőteljesítményt. A főzés még soha nem volt ilyen intuitív!

  HIDEG SÜTŐAJTÓ (3 ABLAK)

  Minden bizonnyal Ön vagy szerettei legalább egyszer megégtek, véletlenül megérintve a forró sütő ablak részét. Az Amica sütővel ez nem fog megtörténni. A sütőajtók 3 üvegtáblával vannak felszerelve - a belső egy tükröződő üveg, amely visszatükrözi a hőt, és megakadályozza a külső üveg túlzott felmelegedését. Gondoskodjon a háztartás minden tagjának konyhai biztonságáról.

  GŐZ TISZTÍTÁS

  A gőztisztító funkcióval a sütő mosása már nem lesz ilyen megterhelő. A gőz puhítja a szennyeződést, és a tisztításához elég 1 bögre vizet önteni a sütőtálcára, beállítani a sütőt 50°C-ra, és hagyni a készüléket 30 percig működni. A gőz által puhított szennyeződést könnyen eltávolíthatjuk az egész sütőből egy szivacs, víz és mosogatószer segítségével. Az olajos foltok és egyéb szennyeződések káros vegyszerek használata nélkül eltűnnek.

  MELEGÍTÉS 4 PERC ALATT

  Állandó lohol és semmire sincs ideje? Ez a funkció lehetővé teszi a sütő nagyon gyors felmelegítését a kiválasztott hőmérsékletre. Bekapcsolja a légkeverés fűtőberendezéseit és az alsó fűtőberendezést, vagy egy megerősített grillt és a ventilátort, és ezzel a sütő teljes teljesítményét használja fel a kamra gyors felmelegítéséhez. A sütő közvetlenül sütés előtt bekapcsolható, és biztos lehet benne, hogy időben kész lesz!

  POWERBOOSTER

  Sokkal gyorsabb a főzés és a sütés, mint korábban - csak tegye az ételt a kiválasztott mezőre, állítsa be a paramétereket és aktiválja a PowerBooster funkciót a dedikált szenzor megérintésével. Az ételei sokkal gyorsabban készülnek el! És a rövidebb főzési idő több tápanyagot jelent az ételeiben.

  A ENERGIAOSZTÁLY

  Az elektromos számlák kifizetése nem egy kellemes tevékenység. Költségvetésével és a környezettel kapcsolatos aggodalmak miatt az Amica tűzhelyekben olyan megoldásokat használtunk, amelyek garantálják az alacsonyabb áramfogyasztást és ennek következtében az alacsonyabb számlákat. Az Amica tűzhelyek minden tekintetben hatékonyságot mutatnak!

  LED KIJELZŐ IDŐZÍTŐVEL (TAB)

  Nem kell percenként nézni az óráját, és azon gondolkodnia, hogy meddig kell még sütni az ételt. Elég, ha a kijelző melletti nyomógombokkal beállítja a kívánt időt, és ezzel kész. Most már nyugodtan kimehet a konyhából, mert úgyis meghallja, ha letelt az idő - ezt a kijelző magától jelzi.

  HEATCONTROL

  Ez a funkció tájékoztatja Önt, hogy a főzőmező meleg-e, miután eltávolította a fazekat a főzőlapról. Ha a mező hőmérséklete meghaladja a 60°C-ot, a vezérlőpanelen egy H nagybetű jelenik meg. Ha a hőmérséklet 45°C és 60°C között van, a kijelzőn egy kis h betű látható. Növelje a konyhai munka biztonságát!

  EASYCLEAN KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ ZOMÁNC

  A sütő tisztítása egy olyan foglalkozás, amelyet Ön természetesen nem szeret. A tisztítási folyamat megkönnyítése érdekében az Amica sütők belsejét speciális EasyClean zománccal borítottuk be, amelynek nincs pórusai vagy üregei ahol szennyeződés és a zsír lerakódhat. Mostantól a sütő kitisztítása rendkívül egyszerű lesz. Könnyítse meg az életét! Ne pazaroljon túl sok időt a takarításra! Töltse idejét a szeretteivel, vagy foglalkozzon a hobbijával.

  IDŐZÍTŐ

  Állítsa be a főzési időt, és amikor az idő lejár, a főzőlap automatikusan kikapcsolja a főzőmezőt, és jellegzetes hangot hallat. Az időzítőt visszaszámlálóként is használhatja. Az Amica főzőlappal a lágy főtt tojás soha többé nem lesz kemény főtt tojás. Vonja ellenőrzése alá az idő múlását!

  AZ IDŐZÍTŐ FUNKCIÓ

  Állítsa be a főzési időt, és amikor az idő lejár, a főzőlap jellegzetes hangjelzést bocsát ki. Az Amica kerámia főzőlap segítségével a lágy főtt tojás soha többé nem lesz keményre főtt tojás. Vonja ellenőrzése alá az idő múlását!

  MELEGEN TARTÁS

  Valószínűleg már Önnel is megesett, hogy odaégett melegített étel a túl magas melegítőteljesítmény miatt. Pontosan az ilyen helyzetek elkerülése érdekében lett kifejlesztve az Amica indukciós főzőlapoknál a Melegen tartás funkció. Csak válassza ki ezt a funkciót, és a kiválasztott főzőmező hőmérséklete 65⁰C-ra lesz beállítva. Ez a hőmérséklet ideális például levesek tálalására. Ennek a funkciónak köszönhetően az étel mindig készen áll a felszolgálásra!

  LEOLVASZTÁS

  Finom húsgombócra támadt kedve. De először ki kell olvasztani őket. Ez nem probléma. Helyezze őket a sütőbe, és aktiválja a Leolvasztás funkciót. Egy rövid idő elteltével képes lesz megsütni a húsgombócokat és élvezni az ízüket.

  KÖNNYŰ AJTÓ SZÉTSZERELÉS

  Ön természetesen tudja, milyen nehéz mosni a sütő ajtaját és üvegét, különösen a széleken és a sarkoknál. A Amica sütők ajtajai speciális reteszekkel vannak felszerelve a könnyű és gyors szétszereléshez. Ennek köszönhetően eltávolíthatja és biztonságosan megtisztíthatja őket. Az eltávolított ajtó megkönnyíti a sütőkamra tisztítását is.

  RECEPTEK AZ AJTÓN

  Mostantól kezdve, ha Amica tűzhelye van, akkor nem kell böngésznie a szakácskönyveket az adott étel elkészítését illető tanácsokkal kapcsolatban. A sütő ajtaja belsejében talál egy praktikus útmutatót, amely megmutatja, hogy milyen hőmérsékletet és sütési időt kell választani egy adott étel elkészítéséhez. A kényelem kéznél van. Hogy mindig eredményes legyen a sütés.

  FIÓK GÖRGŐVEZETŐKÖN

  A konyhai munka megkönnyítése érdekében az Amica tűzhelyek praktikus kihúzható fiókkal vannak felszerelve, amely a sütőkamra alatt található. A fazekakat, tepsiket és egyéb edényeket a fiókban tárolhatja, és ezek mindig a rendelkezésre állnak.

  GYORS MELEGÍTÉS

  A sütés vagy főzés megkezdése előtt gyakran fel kell melegíteni a serpenyőt vagy a fazekat. Az Amica indukciós főzőlapokban a Gyors melegítés funkciót használjuk, amely gyorsan önmagától felmelegíti az edényt, majd beállítja a melegítési teljesítményt az Ön által beállított szintre. Élvezze a kényelmet!

  PROCOOK SÜTŐ TEPSI

  Az Amica által fejlesztett hatszögletű "Procook" sütő tepsi segítségével egészségesebb és zamatosabb fogásokat készíthet. A tapadásmentes zománcból készülő tepsi speciális méhsejt alakú felületére az ételek nem ragadnak oda, illetve nem áznak a zsírban sütés során.

  NORMÁL VILÁGÍTÁS

  Az étel elkészítési állapotának ellenőrzése érdekében már nem kell kinyitnia a sütő ajtaját! A világítás garantálja, hogy a sütőtér belseje jól megvilágított legyen, így mindent láthat. Kényelmes és kiküszöböli a hőveszteséget!

  LÉGKEVERÉSÉSES SÜTÉS

  A ventilátor segít a levegőt egyenletesen eloszlatni az étel körül, megszünteti az ételt körülölelő hideg levegőréteget és így a hagyományos sütőkhöz képest gyorsabban, egyenletesebben és alacsonyabb hőfokon lehet sütni a készülékkel.

  GYERMEKZÁR

  Megakadályozza, hogy a gyerekek bekapcsolják a készüléket, ami azt jelenti, hogy Ön és családja elkerülheti a sérüléseket. A gyermekzár megakadályozza a gyermekek számára a beállítások módosítását a készülék használatakor.

 • Garancia idő
  2 év
  Gyártó
  AMICA
  Szín
  Inox
  Garancia idő
  2 év
  Szélesség
  50 cm
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  5906006562816
  Tömeg
  43 kg/db
 • Főzőlap felülete üveg
  Tűzhely kapacitás 62 l
  Maximális teljesítmény 10,3 kW
  Felső fűtőelem 900 W
  Alsó fűtőelem 1100 W
  Energiafogyasztás hagyományos üzemmódban 0,99 kWh
  Energiafogyasztás légkeveréses üzemmódban 0,86 kWh
  Kamra színe: Fekete
  Szupergrill 2000 W
  Főzési zónák / égők száma 4 db.

  FELSZERELÉS

  LED kijelző időzítővel (Tab) 

  Melegítés 4 perc alatt

  EasyClean könnyen tisztítható zománc

  Hideg sütőajtó (3 ablak)

  Receptek az ajtón

  Fiók görgővezetőkön

  Leolvasztás

  Szárító polc

  Procook sütő tepsi

  Gőz tisztítás

  Könnyű ajtó szétszerelés

  Tepsik száma: 1

  Normál világítás

  Légkeveréséses sütés

  Mély tálca: 1

  Gyermekzár

  Előlap típusa Ajtó 3 üvegréteggel  FŐZŐZÓNÁK

  Indukcijska površina Booster 16 cm (1,2/1,4 kW): 2 db

  Booster indukciós zóna 21 cm (2/3 kW): 2 db  FŐZŐLAP

  Üvegkaparó

  HeatControl

  Gyors melegítés

  Melegen tartás

  Időzítő

  Az időzítő funkció

  Powerbooster

  Hob & Go

Webáruház készítés