Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Amica AHI 601 indukciós főzőlap

84 990 Ft
Nincs raktáron

4 indukciós főzőzóna,
Touch Control 9 fokozat,
4 BOOSTER funkció,
gyerekzár

 • CHECKPOT

  Ha nem biztos abban, hogy az edények alkalmasak-e indukciós főzőlapon való használatra, akkor használja a CheckPot funkciót. Miután az edényt a főzőmezőre helyezte, a főzőlap ellenőrzi, hogy a rá helyezett edény teljes mértékben felhasználja-e a főzőlap energiáját.

  SZÜLŐI BLOKÁD

  Nyissa ki és zárja be a hűtőszekrényt, miközben stabil hőmérsékletet tart fenn! A hűtőszekrény hátsó falán található speciális fémlemez kevésbé érzékeny az ajtó kinyitása által okozott hőmérsékleti ingadozásokra. Ez a megoldás nemcsak a termékek frissességének jobb ápolására szolgál a stabil hőmérséklet miatt, hanem energiatakarékosságot jelent és kétségkívül a hűtőszekrény belsejének egy nagyon esztétikus kivitelezését jelenti.

  IDŐZÍTŐ

  Állítsa be a főzési időt, és amikor az idő lejár, a főzőlap automatikusan kikapcsolja a főzőmezőt, és jellegzetes hangot hallat. Az időzítőt visszaszámlálóként is használhatja. Az Amica főzőlappal a lágy főtt tojás soha többé nem lesz kemény főtt tojás. Vonja ellenőrzése alá az idő múlását!

  AZ IDŐZÍTŐ FUNKCIÓ

  Állítsa be a főzési időt, és amikor az idő lejár, a főzőlap jellegzetes hangjelzést bocsát ki. Az Amica kerámia főzőlap segítségével a lágy főtt tojás soha többé nem lesz keményre főtt tojás. Vonja ellenőrzése alá az idő múlását!

  A FAZÉK JELENLÉTÉNEK ÉS MÉRETÉNEK FELISMERÉSE

  Intelligens főzőlap? Bizony! Válasszon ki egy mezőt, tegye fel az edényt, és a főzőlap beállítja a melegítőfelületet a méretének megfelelően. Ennek eredményeként a főzőlap használata biztonságosabb lesz, és ami a legfontosabb: gazdaságosabb, mert lehetővé teszi, hogy teljes mértékben ellenőrizze a felhasznált energiamennyiséget.

  HEATCONTROL

  Ez a funkció tájékoztatja Önt, hogy a főzőmező meleg-e, miután eltávolította a fazekat a főzőlapról. Ha a mező hőmérséklete meghaladja a 60°C-ot, a vezérlőpanelen egy H nagybetű jelenik meg. Ha a hőmérséklet 45°C és 60°C között van, a kijelzőn egy kis h betű látható. Növelje a konyhai munka biztonságát!

 • Gyártó
  AMICA
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  5906006906696
  Tömeg
  10 kg/db
 • MŰSZAKI ADATOK

  Magasság 5,8 cm
  Szélesség 52 cm
  Mélység 59 cm
  Nettó tömeg 8,2 kg
  Főzőlap felülete üveg
  Kivitel típusa: C-cut kivitelű főzőlap
  Vezérlők: Szenzoros vezérlés
  Maximális teljesítmény 6,8 kW
  Beépítési szélesség 49 cm
  Beépítési mélység 59 cm
  Főzési zónák / égők száma 4 db.
  Hálózati csatlakozás
  400V 2N, 230 V kompatibilitással

  FŐZŐZÓNÁK

  Indukciós főző zóna 16 cm (1,4 kW): 2

  Indukciós főző zóna 18 cm

  Booster indukciós zóna 21 cm (1,8/2,1 kW)  FŐZŐLAP

  A fazék jelenlétének és méretének felismerése

  HeatControl

  Időzítő

  Az időzítő funkció

  CheckPot

  CoolBalance

Webáruház készítés