Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Amica BOC4510 Beépíthető Sütő

79 990 Ft
Nincs raktáron
Magasság 59,5 cm
Szélesség 59,5 cm
Mélység 57,5 cm
Szín Inox
Energia hatékonysági osztály A
Tűzhely kapacitás 62 l
 • GŐZ TISZTÍTÁS

  A gőztisztító funkcióval a sütő mosása már nem lesz ilyen megterhelő. A gőz puhítja a szennyeződést, és a tisztításához elég 1 bögre vizet önteni a sütőtálcára, beállítani a sütőt 50°C-ra, és hagyni a készüléket 30 percig működni. A gőz által puhított szennyeződést könnyen eltávolíthatjuk az egész sütőből egy szivacs, víz és mosogatószer segítségével. Az olajos foltok és egyéb szennyeződések káros vegyszerek használata nélkül eltűnnek.

  HIDEG SÜTŐAJTÓ (3 ABLAK)

  Minden bizonnyal Ön vagy szerettei legalább egyszer megégtek, véletlenül megérintve a forró sütő ablak részét. A Amica sütővel ez nem fog megtörténni. A sütőajtók 3 üvegtáblával vannak felszerelve - a belső egy tükröződő üveg, amely visszatükrözi a hőt, és megakadályozza a külső üveg túlzott felmelegedését. Gondoskodjon a háztartás minden tagjának konyhai biztonságáról.

  MELEGÍTÉS 4 PERC ALATT

  Állandó sebességváltóban van, és nincs mindennek ideje? Ez a funkció lehetővé teszi a sütő nagyon gyors melegítését a kiválasztott hőmérsékletre. Bekapcsolja a légkeverés fűtőberendezéseit és az alsó fűtőberendezést, vagy egy megerősített grillt és a ventilátort, és ezzel a sütő teljes teljesítményét használja fel a kamra gyors felmelegítéséhez. A sütő közvetlenül sütés előtt bekapcsolható, és biztos lehet benne, hogy időben kész lesz!

  A ENERGIAOSZTÁLY

  Az elektromos számlák kifizetése nem egy kellemes tevékenység. Költségvetésével és a környezettel kapcsolatos aggodalmak miatt az Amica tűzhelyekben olyan megoldásokat használtunk, amelyek garantálják az alacsonyabb áramfogyasztást és ennek következtében az alacsonyabb számlákat. Az Amica tűzhelyek minden tekintetben hatékonyságot mutatnak!

  KÖNNYŰ AJTÓ SZÉTSZERELÉS

  Ön természetesen tudja, milyen nehéz mosni a sütő ajtaját és üvegét, különösen a széleken és a sarkoknál. A Amica sütők ajtajai speciális reteszekkel vannak felszerelve a könnyű és gyors szétszereléshez. Ennek köszönhetően eltávolíthatja és biztonságosan megtisztíthatja őket. Az eltávolított ajtó megkönnyíti a sütőkamra tisztítását is.

  TS PROGRAMÓRA

  A szenzoros vezérlés alkalmazásának köszönhetően a beállítások nagyon könnyen ellenőrizhetőek és kezelhetőek. A Ts szenzor programozó használatával könnyen nyomon követhető a sütési idő illetve a sütő kikapcsolható az étel elkészítése után.

  LÉGKEVERÉSÉSES SÜTÉS

  A ventilátor segít a levegőt egyenletesen eloszlatni az étel körül, megszünteti az ételt körülölelő hideg levegőréteget és így a hagyományos sütőkhöz képest gyorsabban, egyenletesebben és alacsonyabb hőfokon lehet sütni a készülékkel.

  NORMÁL VILÁGÍTÁS

  Az étel elkészítési állapotának ellenőrzése érdekében már nem kell kinyitnia a sütő ajtaját! A világítás garantálja, hogy a sütőtér belseje jól megvilágított legyen, így mindent láthat. Kényelmes és kiküszöböli a hőveszteséget!

  LEOLVASZTÁS

  Ez a speciális funkció ideális sokféle élelmiszer felolvasztására, mint például húsok, halak, kenyér és sütemények. Egy gombnyomással elérhető, mindig kéznél van.

 • Garancia idő
  2 év
  Gyártó
  AMICA
  Szín
  Inox
  Garancia idő
  2 év
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  5906006560317
  Tömeg
  36 kg/db
 • Maximális teljesítmény 2,9 kW
  Felső fűtőelem 900 W
  Alsó fűtőelem 1100 W
  Energiafogyasztás hagyományos üzemmódban 0,99 kWh
  Energiafogyasztás légkeveréses üzemmódban 0,87 kWh
  Beépítési magasság 56 cm
  Beépítési szélesség 56 cm
  Beépítési mélység 60 cm
  Kamra színe: Fekete
  Szupergrill 2000 W

  TULAJDONSÁGOK

  Sütési funkciók száma 8

  Melegítés 4 perc alatt

  Szenzorok

  FELSZERELÉS

  Ts Programóra

  Gőz tisztítás

  Könnyű ajtó szétszerelés

  Hideg sütőajtó (3 ablak)

  Tepsik száma: 1

  Szárító polc

  Normál világítás

  Légkeveréséses sütés

  Leolvasztás

  Lapos tálca

  Receptek az ajtón

  Előlap típusa Ajtó 3 üvegréteggel

Webáruház készítés