Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Amica BOC5542S Beépíthető Sütő

94 990 Ft
Nincs raktáron
Magasság 60 cm
Szélesség 59,5 cm
Mélység 57,5 cm
Szín Fekete
Energia hatékonysági osztály A
Tűzhely kapacitás 65 l
 • GŐZ TISZTÍTÁS

  A gőztisztító funkcióval a sütő mosása már nem lesz ilyen megterhelő. A gőz puhítja a szennyeződést, és a tisztításához elég 1 bögre vizet önteni a sütőtálcára, beállítani a sütőt 50°C-ra, és hagyni a készüléket 30 percig működni. A gőz által puhított szennyeződést könnyen eltávolíthatjuk az egész sütőből egy szivacs, víz és mosogatószer segítségével. Az olajos foltok és egyéb szennyeződések káros vegyszerek használata nélkül eltűnnek.

  SÜTÉSI FUNKCIÓK SZÁMA 10

  Ön kedveli a kényelmet és azon megoldásokat, amelyek megkönnyítik az életet? Van valamink az Ön számára! A Amica sütők különféle funkciókkal vannak felszerelve, beleértve a Gyors melegítést és a Leolvasztást. Mostantól kezdve a sütő gyors melegítése, grillezett étel elkészítése vagy a húsdarabok leolvasztása nem jelent problémát.

  A ENERGIAOSZTÁLY

  Az elektromos számlák kifizetése nem egy kellemes tevékenység. Költségvetésével és a környezettel kapcsolatos aggodalmak miatt az Amica tűzhelyekben olyan megoldásokat használtunk, amelyek garantálják az alacsonyabb áramfogyasztást és ennek következtében az alacsonyabb számlákat. Az Amica tűzhelyek minden tekintetben hatékonyságot mutatnak!

  TELESZKÓPOS VEZETŐSÍNEK TELESZKÓPOS VEZETŐSÍNEK

  A forró étellel teli felhevült sütőlemez kihúzásakor könnyen megégeti magát, és akár el is ejtheti a tepsit. A vezetősíneknek köszönhetően ez nem fordulhat elő a Amica sütőknél! A vezetősínek segítségével biztonságosan, égési sérülés veszélye nélkül tolhatja be és húzhatja ki még a forró és nagyon nehéz tepsit.

  TS PROGRAMÓRA

  A szenzoros vezérlés alkalmazásának köszönhetően a beállítások nagyon könnyen ellenőrizhetőek és kezelhetőek. A Ts szenzor programozó használatával könnyen nyomon követhető a sütési idő illetve a sütő kikapcsolható az étel elkészítése után.

  MELEGÍTÉS 4 PERC ALATT

  Állandó sebességváltóban van, és nincs mindennek ideje? Ez a funkció lehetővé teszi a sütő nagyon gyors melegítését a kiválasztott hőmérsékletre. Bekapcsolja a légkeverés fűtőberendezéseit és az alsó fűtőberendezést, vagy egy megerősített grillt és a ventilátort, és ezzel a sütő teljes teljesítményét használja fel a kamra gyors felmelegítéséhez. A sütő közvetlenül sütés előtt bekapcsolható, és biztos lehet benne, hogy időben kész lesz!

  KÖNNYŰ AJTÓ SZÉTSZERELÉS

  Ön természetesen tudja, milyen nehéz mosni a sütő ajtaját és üvegét, különösen a széleken és a sarkoknál. A Amica sütők ajtajai speciális reteszekkel vannak felszerelve a könnyű és gyors szétszereléshez. Ennek köszönhetően eltávolíthatja és biztonságosan megtisztíthatja őket. Az eltávolított ajtó megkönnyíti a sütőkamra tisztítását is.

  OLDALSÓ LÉTRÁK

  Amica ovens above all offer practical solutions for your convenience. With the Side tracks, you can easily and safely insert or remove the trays. Do you want to clean the inside of the oven? Just take off the racks. It’s easy, as they’re fitted on special clips. You can also wash the racks in a dishwasher, and avoid the time-consuming scrubbing. And if you decide that you need telescopic guides, you can buy them and easily fit them to the racks. Long live convenience!

  SZUPERGRILL

  Jól sikerült grillezés minden évszakban? A Amica sütővel ez lehetséges! A Szupergrill funkciónak köszönhetően nagyobb húsdarabokat grillezhet, és biztos lehet abban, hogy ezek mindig puhák és ropogósak lesznek.

  SÜLLYESZTHETŐ GOMBOK

  Az elegáns és ergonómikusan behúzható gombok tisztán tartják a kezelőpanelt. A behúzható elemek nem szennyeződnek. A mai naptól kezdve a vezérlőpanel nemcsak funkcionális, hanem tiszta is lesz.

  NORMÁL VILÁGÍTÁS

  Az étel elkészítési állapotának ellenőrzése érdekében már nem kell kinyitnia a sütő ajtaját! A világítás garantálja, hogy a sütőtér belseje jól megvilágított legyen, így mindent láthat. Kényelmes és kiküszöböli a hőveszteséget!

  LÉGKERINGETÉS

  A Légkeringetés funkció a ventilátorral közvetlenül összekapcsolt, gyűrű alakú fűtőtestet működtet. Ennek köszönhetően a forró levegő a sütőtérben mindenhová eljut, ami homogén hőmérsékletet biztosít.

   

  LEOLVASZTÁS

  Ez a speciális funkció ideális sokféle élelmiszer felolvasztására, mint például húsok, halak, kenyér és sütemények. Egy gombnyomással elérhető, mindig kéznél van.

 • Garancia idő
  2 év
  Gyártó
  AMICA
  Szín
  Fekete
  Garancia idő
  2 év
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  5906006560348
  Tömeg
  36 kg/db
 • Maximális teljesítmény 3,1 kW
  Felső fűtőelem 900 W
  Alsó fűtőelem 1100 W
  Hőlégkeverés fűtőeleme 2000 W
  Szupergrill 2000 W

  TULAJDONSÁGOK

  Sütő típusa elektromos

  Sütési funkciók száma 10

  Melegítés 4 perc alatt

  Süllyeszthető gombok

  FELSZERELÉS

  Ts Programóra

  Teleszkópos vezetősínek Teleszkópos vezetősínek

  Gőz tisztítás

  Könnyű ajtó szétszerelés

  Hővisszaverő üveg

  Tepsik száma: 2

  Szárító polc

  Normál világítás

  Légkeringetés

  Leolvasztás

  Szupergrill

  Oldalsó létrák

  LCD kijelző

  Receptek az ajtón

  Előlap típusa Ajtó 3 üvegréteggel

Webáruház készítés