Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Amica WCB2K60B36.1 Beépíthető Borhűtő

Amica WCB2K60B36.1 Beépíthető Borhűtő
 • Amica WCB2K60B36.1 Beépíthető Borhűtő
 • Amica WCB2K60B36.1 Beépíthető Borhűtő
349 990 Ft
Szín Fekete
Energia hatékonysági osztály A
Klímaosztály ST
Teljes bruttó kapacitás 98 l
 • UV PROTECTION

  Az Amica borhűtők színezett üveget használnak annak megakadályozására, hogy a bort túl sok fény érje. A fény felgyorsítja az érlelést, és megváltoztatja - hátrányára - a bor ízét és szagát, kénvegyületeket állítva elő. A használt LED háttérvilágítás nem bocsát ki további felesleges hőt a környezetbe, ami hozzájárulhat a hűtőszekrény belső hőmérsékletének szabályozásához. A bor tárolásának feltételei tehát szinte megegyeznek a pincében honoló feltételekkel. Sötét, hűvös... tökéletes!

  ELEKTRONIKUS HŐMÉRSÉKLET-SZABÁLYOZÁS

  Ön szereti a különféle borokat? Most optimális körülmények között tárolhatja őket. És még a hőmérsékletet is beállíthatja az egyes borfajták igényeihez vagy az ital érlelési szintjéhez igazítva azt. Az Amica borhűtők lehetővé teszik az elektronikus, pontos hőmérséklet-szabályozást egy adott hűtőzónában. Vörös, fehér, gyöngyöző... Bármely legyen is az alkalom, mindig lehűtve várják Önt, annak rendje-módja szerint.

  ÁLLÍTHATÓ AJTÓ

  A hűtőszekrény lenyűgözőnek tűnik, de a hozzáférés kényelmetlen? Az Amica borhűtők esetében ez a probléma soha nem fog felmerülni - köszönhetően annak, hogy az ajtó kényelmesen felszerelhető balra vagy jobbra. Költözés vagy átalakítás esetén az ajtót könnyedén át lehet tenni a túloldalra, hogy illeszkedjen az új helyiség elrendezéséhez. A legjobb formatervezés nem csak a stílus és az elegancia, hanem elsősorban az ergonómia.

  OPTIMÁLIS PÁRATARTALOM

  Száraz vagy nem jól lezárt dugó és egy, a palack kinyitását követően ihatatlan bor minden borrajongó rémálma. Az Amica borhűtők, amelyek megfelelő ventilátorral vannak felszerelve, lehetővé teszik a készülék belsejében lévő páratartalom könnyű megfigyelését az optimális szint folyamatos fenntartása érdekében, ezáltal biztosítva, hogy a bor nem oxidálódik és párolog, és emellett megakadályozza a baktériumok és kellemetlen szagok kialakulását. A palackokon található címkék elegánsnak tűnnek, és a levásás esélye minimálisra korlátozott - a legmagasabb szintű megjelenés és íz garantálva van.

  FA POLCOK

  A kiváló ízlés nemcsak a bor, hanem a hűtő kiválasztásánál is hasznos - elvégre a legjobb palackok megérdemlik a legjobb tárolási körülményeket. A természetes színű fából készült polcok mindenekelőtt kiküszöbölik a borra káros rezgéseket. Ugyanakkor elegáns megjelenést adnak a borhűtőnek és az egész szobának. Végül is a bor azok számára készült, akik értékelik a finom részleteket.

 • Gyártó
  AMICA
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  5906006790554
  Tömeg
  36 kg/db
 • MŰSZAKI ADATOK

  Szín Fekete
  Magasság 59,5 cm
  Szélesség 59 cm
  Mélység 50,6 cm
  Energia hatékonysági osztály A
  Klímaosztály ST
  Teljes bruttó kapacitás 98 l
  Teljes nettó kapacitás 75 l
  Zajszint 39 dB
  Éves energiafogyasztás 140 kWh
  Zónák 2
  Hőmérséklet tartomány 5-20 °C
  Második zóna hőmérséklettartománya 5-20 °C
  Palack szám 34
  Palacktartók száma 3
  Kondenzátor helye: Belső
  Hűtőközeg: R600a

  TULAJDONSÁGOK

  Elektronikus kijelző

  Cserélhető ajtó tömítések

  Ventilátor

  UV-védelem

  Elektronikus hőmérséklet-szabályozás

  Belső hőmérsékletszabályozó

  Belső LED világítás

  Optimális páratartalom

  Állítható ajtó

  Megemelt hőmérséklet riasztás

  Nyitott ajtó riasztás

  Terméktípus: Beépíthető


  FELSZERELÉS

  Fogó Kívül

  Palacktartó anyaga: Fa polcok

  Elülső állítható lábak

  Fogantyú anyaga - fém

Webáruház készítés