Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Gorenje NRS918EMB Side By Side Hűtőszekrény

Gorenje NRS918EMB Side By Side Hűtőszekrény
  • Gorenje NRS918EMB Side By Side Hűtőszekrény
301 650 Ft
Nincs raktáron
Termékelőnyök:

XtraSpace
Praktikus és tágas

A hatékonyan megtervezett belső terek elegendő helyet kínálnak nagyobb mennyiségű élelmiszernek, és így gyakran vásárolhatnak. Az étel könnyen tárolható üvegpolcokon, nagy fiókokban vagy aAz ajtó belső fala rendezett, így mindig láthatja, mi áll rendelkezésre. Ez is kevesebb hulladékhoz vezet.

SensoTech
Kiterjesztett vezérlés LED kijelzőn keresztül

A nagyméretű és tiszta LED-kijelző lehetővé teszi a hőmérséklet-beállítások azonnali vezérlését. Az olyan funkciók, mint a FastFreeze és a HolidayMode, egyetlen gombnyomással bekapcsolhatók. És abban az esetben Az integrált riasztás azonnal figyelmeztet a hirtelen hőmérséklet-emelkedésre.

NoFrostPlus
Nincs leolvasztás. Nincs kiszáradás.

A NoFrost Plus teljesen megakadályozza a jég képződését a fagyasztórekeszben a hűtőszekrény-fagyasztó kombinációkban, és így alacsony energiafogyasztást is biztosít. A hűtőtérben optimális mikroklímát biztosít a friss ételek számáraaz ionizált levegő intenzív keringésének köszönhetően. A fagyasztókban található NoFrost technológia biztosítja a hideg levegő intenzív keringését, és így megakadályozza a jég képződését az ételen. A kézi leolvasztás a múlté. A NoFrost technológiával felszerelt, egymás melletti hűtőszekrény-fagyasztó kombinációkban a hűtött keringő levegő biztosítja a friss és vitamindús ételeket mind a fagyasztóban, mind a hűtőszekrényben.
  • Side by Side hűtő, űrtartalom nettó: 334/174l, 1786/910/643mm, "A++ energiaosztály" (321 kWh/év), TOTAL NO-FROST, INVERTERES kompresszor, Gyors fagyasztás, gyors hűtés LED világítás, digitális kijelző, frissen tartó rekesz, elektronikus vezérlés, nyitott ajtó hangjelzés, autom. leolv., 2 db tároló, 5 üvegpolc a hűtőben 4 üvegpolc a fagyasztóban, tojás- és jégkockatartó, 11 kg/24óra fagyasztási kapacitás, 42 db(A), fekete
Webáruház készítés